skip to Main Content

Flow Marine AS er et nyetablert firma som ble startet i år 2016. Vi har mange år i båtbransjen og gleder oss å fortsette i nytt firma. Flemming Brun Henriksen sammen med W-Yacht AS er grundere
bak Flow Marine AS. Vi selger Bavaria seilbåter og Bavaria motorbåter og vi har lang erfaring med å megle brukte båter. Bavaria er markedsleder i Norge på seilbåter og motorbåter.

Vårt hoved produkt er Bavaria som har en posisjon som er oppnådd gjennom en rask ekspansjon og teknologiske nyvinninger de siste årene. En ekspansjon som følge av at markedet har etterspurt komfortable, solide og velseilende båter – og det er nettopp det Bavaria står for. Tysk grundighet og kvalitet går igjen i alle Bavaria-båtene, og en effektiv og moderne produksjon har ført til at det tyske verftet har fått til en unik kombinasjon av kvalitet og pris som ingen andre verft er i nærheten av.

Lav førstehåndspris, høy annenhåndsverdi!

Er du fornøyd, er vi fornøyd
Når du som kunde tar kontakt, gleder det oss å kunne stå til tjeneste med levering av reservedeler og service, eller gi tips om forbedringer som er gjort siden den gang båten ble kjøpt. Vårt nettverk av leverandører og samarbeidspartnere gjør oss i stand til å yte den beste service. Etter mange år i bransjen, erfarer vi at den beste markedsføring er fornøyde kunder, og håper at du som kunde vil oppleve hva vi legger i begrepet oppfølging og personlig service fra oss, mannskapet hos Flow Marine AS satser på god service enten det gjelder megling av bruktbåter eller salg av nybåter. Vårt mål er å bli best i båtbransjen.
Kjøp av båt handler i stor grad om tillit og trygghet. Flow Marine sin målsetning er at alle våre kunder skal oppleve dette. En fornøyd kunde er en god ambassadør!

Back To Top